Happy customers:

“We zijn ontzettend enthousiast over Anja. Vlak voor de bezichtigingen raakten we onzeker over de inrichting, we besloten Anja’s hulp te vragen. Zij was zeer flexibel, gaf direct hele goede adviezen waardoor we met een paar extra accessoires en haar tips ons huis tot een waar droomhuis hebben gemaakt. Ze heeft een zeer scherpe blik, ze weet direct waar alles het beste staat. Over de mail heeft ze ons nog extra praktische aanwijzingen gegeven, waardoor alles binnen no time tiptop was. Ook was ze tussendoor beschikbaar als we ergens over twijfelden. Op de dag dat de fotograaf kwam was ze op tijd aanwezig en heeft ze alles verder geperfectioneerd. Dat was behalve superfijn ook noodzakelijk, want met haar oog voor details en in goede samenwerking met de fotograaf, zorgde ze ervoor dat de shoot perfect werd. Erg fijn om met haar samen te werken, niet opdringerig maar wel resoluut, wat ons veel vertrouwen gaf. Ons huis is uiteindelijk heel snel en voor een prijs, die absoluut boven verwachting was, verkocht dat was ons zonder Anja niet gelukt!”
Jojanneke
“Ik heb Anja Leren kennen als een vakvrouw, met veel kennis èn gevoel voor stijl en kleur. Daarbij is ze een innemende persoonlijkheid en gaat ze met elke cliënt het gesprek aan, waarbij ze zeer integer met mensen omgaat en iedereen in zijn/haar waarde laat. Met zachte hand en veel gevoel voor humor weet ze echter haar ijzeren regime door te voeren. De resultaten na haar verkoopstyling zijn verbluffend, cliënten zijn verbaasd over hoe mooi hun huis er uit kan zien en de verkoop verloopt significant sneller en makkelijker. Vaak wordt ze door tevreden cliënten weer ingezet om hun nieuwe woning in te richten. Ik werk tot volle tevredenheid al jaren met haar samen.”
Erwin Getreuer. eigenaar Getreuer Makelaars Deventer.
“Anja heeft voor ons de woning “brochure-klaar” gemaakt. Met kleine details zorgt zij voor een groot resultaat qua styling. De woning was 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en daardoor al goed ingericht, maar na het bezoek van Anja kon het zo de woonbladen in. Werkelijk een lust voor het oog, vrijwel zonder hoge kosten en toch zo anders met minimale veranderingen! Buitenom het feit dat Anja een zeer goed oog voor haar vak heeft, is het ook nog eens een zeer plezierige en eerlijke persoonlijkheid.”
Marco Aarnink (Drukwerkdeal.nl Deventer | Beste online ondernemer van het jaar 2014)
“Wij hebben Anja benaderd voor een advies over onze verlichting. Ze heeft een heel nieuw lichtplan voor ons ontworpen waarbij aan alle facetten is gedacht. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat.”
Familie Laumans.
“A-Style interieurs is vakkundig, stijlvol en denkt enthousiast met u mee. Zeer prettig mee samen te werken, levert maatwerk en maakt van elk huis een thuis.”
Ineke Koers (Deventer)
 
 
“Mijn vraag was: probeer een zodanige sfeer in mijn woning te creëren dat gasten en dus ook potentiële kopers direct bij binnenkomst een prettig gevoel krijgen en graag in mijn woning zijn. Anja, al pratend met je kreeg ik het vertrouwen dat ik zelf alle invloed bleef houden en dat het zo groot zou worden als ik zou willen, je drukte geen dingen door maar wist me wel te inspireren om dingen te doen die ik zelf niet gekozen zou hebben. Toen het klaar was dacht ik: ik had dit veel eerder moeten doen dan had ik er zelf veel meer plezier van kunnen hebben.”
Tjipco van der Laan. (Deventer)
“Anja, eigenaresse van A-Style-Interieurs, heeft mij geholpen met een totaal interieuradvies voor de verkoop van mijn huis. Niet alleen kregen de wanden in woonkamer en slaapkamers een nieuwe kleur, er werd in een slaapkamer boven op haar aanraden een ombouw gerealiseerd en behangen. Zij heeft me begeleid tijdens het woonshoppen, waarna ik nieuwe vitrage en overgordijnen heb laten maken en de sierkussens boven en van mijn bank opnieuw via haar heb laten stofferen met prachtige stof van Designers Guild. Anja heeft niet alleen een gedegen vakkennis, ze is ook een prettige, enthousiaste persoonlijkheid om mee om te gaan.”
Antoinette Schurink.