Woonbeurs 2016

Okt 03, 2016
Anja

Natuurlijk ook de VT Woonbeurs bezocht in Amsterdam.

Hoewel ik niet echt veel vernieuwende dingen heb gezien, wel een PRACHTIGE stand van De Karwei “Boutique Hotel” (ze hebben de mooiste stand-prijs 2016 hier ook voor gewonnen). Veel donkergroen en n sjiek Hotel gevoel: velours club stoeltjes, fraai gegroepeerd op stoere karpetten, goeie roomdividers gemaakt, accessoires bekleed met papier mache (waar zit t streepje op mijn toetsenbord?) en in passende matte kleuren geverfd.  Mooi Mooi Mooi!

                                             karwei-woonbeurs

VT Wonen had een beetje een voorspelbare stand en als je een aantal jaar geleden hun geweldige BARN stand hebt gezien, valt dit echt een beetje in het niet. Beetje veel van hetzelfde, ondanks de aanwezigheid van Frans Uyterlinde, mijn meest favoriete stylist, zoal gebruikelijk weer geheel in stijl gekleed. Wat hou ik toch van die man!

          frans-uyterlinde

Wel heel leuk de nieuwe tegeltafels. Vroeger vonden we ze om op te spugen zo lelijk (sorry mam), maar van nu zijn ze geweldig! Gemaakt van glanzende 10×10 tegeltjes uit de VT Wonen Collectie (http://vtwonentegels.nl/)

                                                                                   vt-woonbeurs-tegeltafel

In de nieuwe collectie hebben ze deze nu ook in Metallic Zilver en Goud! Voor een ekster als ik geweldig!! DIY filmpje op de site van VT Wonen (of Youtube) en je hebt een geweldige tafel.

Over tafels gesproken, ik ben op zoek naar de makers van deze tafel. Ik heb al een firma aangeschreven waarvan ik denk dat ze ze kunnen maken.  Ook heel mooi en wellicht alle mogelijke prints toepasbaar. Ik hou jullie op de hoogte.

                                          vt-woonbeur-bedrukte-tafels

 

 

Wel leuk: nieuwe kleur van Flexa “Denim Drift”. Mooi blauw dat ook naar en naast grijs sjanst en natuurlijk prima past in hun Flexa Collection. De nieuwe Collecties voor 2017 heten “Considered Luxury” met overwegend zacht blauwen, zanderige pastellen en n tikje pink, “Shared Individualism” tsja…….. wat zal ik daar nu eens over zeggen? Zelf maar even gaan kijken, smaken verschillen nu eenmaal. “The Working Home“, volle kleuren als Koningsrood en Industrial Grey (prachtig dus met de nieuwe Denim Drift!)en mijn favoriete collectie “New Romantics“: dramatische volle donkere kleuren zoals Oldtimer Rally (het krachtige donkergroen wat je heel veel gaat zien) en het statige donker paarse Royal Intrige. Ik ga stoppen………. ga mijn verfkleren aantrekken……

Anja.

 

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *